I was asked by the art director at  Reel FX  to design a subterranean base under Camp David for this animated feature, which houses a time machine. The following are some of the environmental studies around the complex, many of which ended up nearly unaltered in the final movie.

I was asked by the art director at Reel FX to design a subterranean base under Camp David for this animated feature, which houses a time machine. The following are some of the environmental studies around the complex, many of which ended up nearly unaltered in the final movie.

new environ 03.jpg
new environ 02.jpg
control01.jpg
control02.jpg
control06.jpg
control07.jpg
cooling01.jpg
hall06.jpg
misc01b.jpg
misc02.jpg
misc03.jpg
misc03b.jpg
misc04.jpg
bunker_chamber02.jpg
new environ 01.jpg
new environ 01b.jpg
room01b.jpg
room02c.jpg